lauantai 4. tammikuuta 2014

~Kolme yötä jouluun on, laskin ihan itse. Tyhmä laskit väärin joulu meni jo ~~

Hei taas ja hyvää uutta vuotta kaikille!
Viime postauksesta muuttuneena en olekaan menossa Yukiconiin, koska liput pääsivät loppumaan ennen kuin edes muistin koko jutun.. Mutta pienen ylipuhumisen jälkeen sain Seventanin ja tätä kautta Chooichin tulemaan Frostiin, joten suuntaamme nyt porukalla Frostiin... Onneksi Frosti on kuukautta myöhemmin kuin Yukicon, kun muuten tulisi erittäin kiire cossin kanssa, mutta nyt on vielä hyvin aikaa.. (hyvä uskotella itselleen niin, varsinkin kun joululoma loppuu ihan just ja sit alkaa taas koulu...)

Mutta siis varsinaisesti en mitään suurai edistyksiä ole saanut aikaiseksi Jeannessa, vaan lähinnä keksittynyt pikkuasioihin joihin kärsivällisyys riittää..
Korvikset ja otsakorun sain tehtyä. Tosin en tiedä näkyykö otsakoru mihinkään peruukin otsatukan alta, mutta on ainakin sellainen olemassa.. Ja myöskin kävin hakemassa reiät korviin, joten pystyn ihan käyttäänkin niitä korviksia..


Löysin kaupasta sopivat halppiskorvikset, joihin onneksi jäi maali kiinni, joten pystyin käyttään niitä pohjana




Eli fimomassa-juttujen on siis tarkoitus esittää kuunsirppiä, jossa on pisara kiinni. Kuumaliimasin härpäkkeet kiinni nappikorviksiin ja lopputulos ei ollut niin kaunis kuin toivoin, mutta en keksi mitään muuta tapaa jolla saisin tälläiset korvikset tehtyä.. Korvisten välissä oleva juttu, on siis se otsakoru. 
Kuunsirppien muotoilu oli vaikeeta, koska en ees osaa piirtää kuunsirppiä kunnolla, mutta löysin meiltä sopivan mallisen piparimuotin jota käytin apuna..
Pelkäsin myös että korviksista tulee tosi painavat ja en pystyisi käyttään niitä pitkään, mutta ihan sopivat niistä tuli.


Toinen juttu minkä olen tehnyt on kengät; ainakin puoliksi, sillä kangas ei riittänyt toisen tekemiseen, joten sain vain yhden valmiiksi.. Tarvii vain muistaa, että miten tein sen kun saan hankittua kangasta..
Jeannella siis on sellaiset valkoiset tasapohjaiset talvisaappan näköiset punaisella nauhalla kiinitettävä kengät. Tajusin että saan ne tehtyä vanhojen tennareiden pohjalta. Onneksi sisäinen hamstraajani ilmentyi silloin kuin tajusin että nämä nimenomaiset kengät on liian rikkinäiset joka päiväiseen käyttöön.. Ja muistin missä olin nähnyt nämä viimeksi, joten koko taloa ei tarvinnut käydä läpi yksien kenkien takia xD



Kangas on samaa, mistä olen jo puolittain tehnyt paidan, joten sen takia sitä ei sitten riittänytkään toiseen kenkään.. Mutta siis olin tekemässä elämäni ensimmäisiä shoecovereita, joten koko juttu toimi improvisaation ja hei-toi-näyttää-hyvältä-ja-ehkä-toimii-ajatusten perusteella... Ompelin suorakulmion muotoisen palan, ja sinne väliin tylliä, kun tukikangasta en omista, mutta tyllikin toimi tässä tapauksessa kovettaan kangasta niin että se ei ihan palkkää kangasta oo (olikohan tossa lauseessa mitään järkee xD)
Lopuksi kuumaliimasin kankaan kengänpohjaan ja nyt vaan toivon, että viritelmä kestää käyttöä eikä purakudu muutaman metrin kävelyn jälkeen.. Sekä tietenkin sitä että helmikuuhun mennessä olisi jo lunta, koska kurakelillä kengät likastuu ihan heti...



Lopputulos näyttää tuolta. Vähän se jää tyhmästi kupruille kun sen kiinnittää nauhoilla, ja suorakulmio ei ehkä ollut ihan paras muoto tähän tarkoitukseen, mutta muuten oon ihan tyytyväinen lopputulokseen..




Myös rannekket alkaa valmistuun pikkuhiljaa. Keltainen osa on softista, jonka maalasin ja punainen puolipallo on fimomassaa. Valkoisen kangassuikaleen kuumaliimasin alareunaan, kun Jeannella on valkoiset hansikkaat, jotka ikään kuin jatkuvat rannekkeen alla, mutta tiedän että en niin pitkiä tuu löytään helpolla ja halvalla, joten vähän huijasin..


Anteeksi melkein-kilometri postausksesta, joka jatkuu vielä kuvilla.. 







Tältä näytti vuosi sitten, ja nyt lumesta ei ole tietokaan... Voi missä olet lumi...


Meiän edellinen koira ennen Kiaraa. 

Tämäkin on tosi vanha kuva, kuten edellinenkin... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti